Blog

“La saviesa és un arbre que neix al cor i fa fruit a la llengua” Jafudà Bonsenyor

Un petit Call a Guimerà?

Gràcies a la incansable tasca de Roser Rosich per a la memòria històrica del seu poble, i amb la col·laboració de l’historiador i hebraista Manuel Forcano, vam confirmar durant el 2021 l’existència del call jueu al Guimerà medieval. Avui tenim l’honor d’entrevistar en Roger Rosich. Aquest call medieval català ha estat reconegut durant el 2021Continua llegint Un petit Call a Guimerà?

Celebrem el nostre primer aniversari!

El 3 d’agost del 2020 vam encetar el nostre projecte més personal i entusiasta, fundant l’associació dels Amics dels Calls de Catalunya, una associació cultural i catalanista creada per a connectar les comunitats catalanes amb el seu passat, present i futur. Si fem un ràpid repàs a aquesta darrera volta al sol, trobem una granContinua llegint “Celebrem el nostre primer aniversari!”

Xueta Island, el documental

El darrer 29 de juny vam tenir una xerrada oberta amb l’Ofer Laszewicki, periodista israelià amb vint-i-set anys de vida a Catalunya. L’Ofer ens explica com arriba de la mà del Dani Rotstein de Lilmud Mallorca a descobrir la història dels Xuetes, ubicats a l’illa de Mallorca.

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Segueix el nostre blog!

El contingut nou directament al teu correu:

A %d bloguers els agrada això: